HPC009 for telling av busspassasjerer

HPC009 for telling av busspassasjerer er ofte brukt i kollektivtransport.Utstyret må installeres rett over døren der folk strømmer inn og ut, og utstyrslinsen kan rotere.Derfor, etter å ha valgt installasjonsposisjon, er det nødvendig å justere linsen slik at linsen kan dekke hele ruten for opp og ned passasjerer, og deretter fikse linsevinkelen, for å sikre at linsens retning ikke vil være endret under kjøring.For å få mer nøyaktige strømningsdata for fotgjengere, anbefales det å holde linsen vertikalt og se ned fra topp til bunn for installasjonsmåling.

Linsen til HPC009 for utstyr for telling av busspassasjerer er begrenset i høyden, så det er nødvendig å gi nøyaktig installasjonshøyde ved kjøp, for å sikre linsetilpasning og normal telling av utstyret.

Alle linjer av HPC009 for busspassasjertelling er i begge ender av utstyret, og alle linjer er beskyttet av et beskyttende skall som enkelt kan fjernes.Det er strømlinjegrensesnitt, RS485-grensesnitt, rg45-grensesnitt osv. i begge ender.Etter at disse linjene er koblet til, kan de stikke ut fra utløpshullet til det beskyttende skallet for å sikre at utstyret kan installeres jevnt.

Vennligst klikk på bildet nedenfor for mer informasjon:


Innleggstid: 19. april 2022